BusinessPark27 neemt serieuze vormen aan

25-07-2018

Op dinsdag 24 juli tekende wethouder Anne-Marie Kennis met Rick Venema en Remco Struyk de overeenkomst voor de bouw van een tweede vestiging van Garagepark op BusinessPark27.

De vestiging telt 102 garageboxen verdeelt over twee verdiepingen, die zowel voor particulieren als ondernemers te huur of te koop zijn.  De verkoop van de boxen start vanaf heden.

De heren Venema en Struyk zijn geen onbekende namen op het businesspark. Naast de gezamenlijke Garagepark vestigingen, houden de heren kantoor op het Hoofdkwartier, een prachtig pand dat eerder dit jaar is opgeleverd aan de Binnendelta. Ook in De Blaricummermeent zijn het gevestigde namen,  Rick als inwoner en RSVC het bedrijf van Remco Struyk dat meerdere woningbouwontwikkelingen in De Blaricummermeent heeft gerealiseerd. 

Wethouder Anne-Marie Kennis is blij met de ondernemersgeest van deze heren. ‘Het begon allemaal met een schitterend blokje van vier rietgedekte woningen in de woonwijk,  daarna volgde er nog eens 16 woningen, een appartementengebouw en vier bedrijfspanden. Een tweede vestiging van Garagepark is een mooie aanvulling op dit oeuvre.’

Met het sluiten van deze overeenkomst is meer dan de helft van BusinessPark27 verkocht.